English version of this page

Norwegian Biodiversity and Genomics Conference 2024

Velkommen til den årlige Earth Biogenome Project-Norway konferansen. I løpet av denne konferansen kan du delta på workshops og lære å bruke bioinformatiske verktøy til å effektivt analysere og tolke genomsekvenseringsdata, i tillegg til å høre fra anerkjente forskere som deler sitt arbeid innenfor biodiversitet og genomikk.  

EBP-logo

Earth BioGenome-prosjektet i Norge skal holde sin årlige konferanse fra 11. og 12. april i 2024. Konferansen er åpen for alle, og vi oppfordrer alle som er opptatt av genomikk og biodiversitetsforskning om å holde av datoen og delta.

Før konferansen, 8., 9. og 10. april, vil deltakerne ha muligheten til å forbedre sine kunnskaper og ferdigheter gjennom engasjerende workshops ledet av EBP-Nor-medlemmer. Disse workshopene vil fokusere på bioinformatiske verktøy og gi deltakerne den nødvendige ekspertisen til å effektivt analysere og tolke genomsekvenseringsdata.

Konferansen kommer til å sette søkelys på vitenskapelig diskusjon og innovasjon. Vi har invitert tre keynote speakers som skal dele sin forskning med oss; Aiofe McLysaght (Trinity College Dublin), Alexander Suh (Leibniz Institute for the Analyses of Biodiversity Change), Lene Lange (LL-Bioeconomy) og Olga Vinnere Petterson (Uppsala University). I tillegg vil EBP-Nor-prosjektpartnere presentere sitt pågående arbeid med å samle, sekvensere og analysere genetiske ressurser, og gi en komplett oversikt over prosjektets prestasjoner og den betydelige innvirkningen det har hatt på vår forståelse av jordens biologiske mangfold.

Workshop: 08.04 - 10.04 2024 Blindern, Universitetet i Oslo 

Konferanse: 11.04 - 12.04 2024 Forskningsparken, Oslo

Registrer deg for konferansen og/eller workshopene

Frist for å registrere seg er tirsdag 1. april.

Vi oppfordrer alle konferansedeltakere som ønsker å dele sitt arbeid innenfor biodiversitet og/eller genomikk til å sende inn et abstrakt. Abstractet vil bli vurdert av en komite, og de som blir valgt ut, vil få muligheten til å presentere sitt arbeid på konferansen med en 10 minutters presentasjon.

Send inn abstrakt

Frist for å levere abstrakt er mandag 18. mars.

Program, abstrakter og informasjon om konferansen blir publisert fortløpende på konferansenettsiden

Dette arrangementet er finansiert av UiO:LifeScience og Forkningsrådets prosjekt Earth Biogenome project Norway. Workshopen er finansiert av Norbis.

Arrangør

EBP-Nor
Publisert 18. des. 2023 13:46 - Sist endret 27. mars 2024 08:00